≡ Menu

Препарати за унищожаване на хлебарки

Нека да разгледаме процедурата през която минават препаратите за унищожаване на хлебарки.

Тяхното приложение е да се прилагат за дългосрочно унищожаване на всякакви видове хлебарки в жилищни помещения, болнични заведения, хотели, ресторанти, кухни и складове към тях, магазини, складове за хранителни стоки, кафенета, сладкарници и други.

Препарати за унищожаване на хлебарки

Препарати за унищожаване на хлебарки

Препаратите са създадени специално за унищожаване на хлебарки, те са преминали през химически и биологически изпитания и анализи за доказване на тяхната ефективност в Научния институт по заразни и паразитни болести – София със специален към тях протокол, въз основа на който е издадено съответното разрешение от Министерство на Здравеопазването /МЗ/ под специален номер към съответният препарат за неговото производство и приложение на препарата за унищожаване на хлебарки.

Особеното свойство на препаратите за унищожаване на хлебарки се изразява в това, че може да се поставят удобно навсякъде, където се налага, дори в непосредствена близост с хранителни продукти. Не оказват никакво вредно влияние върху хората, което ги отличава от другите течни и прахообразни вещества за борба с хлебарките. Друго предимство е, че при обработката с препаратите не се налага никакво спиране на работния процес в обработваните помещения.

Препаратите имат много ефикасно и дълготрайно действие – масово унищожава хлебарките още петия, шестия ден след използване. Благодарение на хранителната среда, покритите от препаратите върху картончета-примамки, които силно привличат всички видове хлебарки, това действие продължава една година след прилагане на препарата и върху новопоявилите се хлебарки.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment