≡ Menu

Пръскане срещу хлебарки

Хлебарките са едни от най-упоритите животни – бич за домове, офиси, магазини, ресторанти, барове, кафенета, хотели, вили, складове, цехове и всякакви други помещения, където има топлина и влага. Битката с хлебарките е безмилостно жестока и почти винаги завършва с победа в тяхна полза. Но не се отчайвайте – в тази страница сте намерили най-добрите войни срещу хлебарките и най-после победата ви е гарантирана. Щом могат да бъдат победени хлебарките в китайските ресторанти, значи ще успеем и при вас. И при това без да спирате дейността си, без да дишате вредни химикали и без да се спъвате в кубчета, къщички, лентички или топчета.

унищожаване на хлебарки графика

унищожаване на хлебарки графика

На графиката Ви показваме цикъл на ликвидиране на малка популация от около 20 хиляди хлебарки за 21 дни чрез еднократна интервенция. След ликвидиране на хлебарките, обикновено не е необходима нова интервенция в продължение на една година, но според мястото и конкретните условия препоръчваме профилактика поне два пъти годишно. Разбира се, крайното решение зависи изцяло от вас. Нашите препарати за борба с хлебарки са съвременни, ефикасни, дълготрайни и безвредни за хора и домашни животни. Те са разработени и произведени от водещите в световен мащаб и много добре известни компании като BAYER, BASF и други и са одобрени за употреба от компетентните държавни органи и служби. Срещу хлебарките във вашите помещения тези препарати действат безотказно, като непреодолими и фатални терминатори.

За да поръчате обработка за унищожаване на хлебарки във вашите помещения, може да ни дайте вашата конкретна поръчка. Можете също да ни пратите email, да ни се обадите за съвет и помощ, като кликнете на бутона Контакт. Нашите изпълнители ще дойдат при вас и грижливо ще заложат препарата срещу хлебарки, като в повечето случаи няма да ви се налага да преустановявате през това време основната си дейност.

Ние сме толкова сигурни в безотказното действие на нашите препарати срещу хлебарки, че в голяма част от случаите сме готови да поемем задължението да ви върнем парите обратно, ако след тридесетия ден от обработката на вашите помещения ни покажете дори една жива хлебарка в тези помещения. За ваша първоначална ориентация средната цена на обработка с най-добрите препарати при ДДД услуги е 0.30 лева на квадратен метър, като цената варира при различните видове препарати за унищожаване на хлебарки, но винаги е добре да се ползват възможно най-качествените и сертифицирани препарати, в някои случаи цената може да търпи някакви промени в зависимост от размера и вида на популацията от хлебарки, от характера на обичайно извършваната в тези помещения дейност и някои други фактори.

Основен приоритет в дейността ни е да подобрим значимо качеството на вашите условия на живот и работа. За нас е привилегия да ви обслужим според най-високото равнище на установените в нашата индустрия стандарти.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment