≡ Menu

Помощ хлебарки в София

Отново към София с един много неприятен проблем – нашествие на хлебарки.

Заради жегата и влагата през последните месеци буболечките имат всички предпоставки да се размножават в огромни количества и от набезите на хлебарките се оплакват хора от почти всички квартали на града, ето какво казват специалисти.

Хлебарката е едно от най-силните създания на този свят, техни вкаменелости датират от над 400 милиона години, разказва историята.

хлебарка със сменена кожа

хлебарка със сменена кожа

Установено е, че малките черни гадини могат без проблем да издържат на ядрена атака те издържат на радиация 100 над смъртоносната доза за човека.

Какво обичат хлебарките?

Хлебарките обичат топли и влажни места, често се развъждат в кухни, хранителните обекти всяко лято си имат бум на хлебарки, това е идеалния сезон за тях.

Хлебарките населяват почти всеки апартамент от панелните блокове, често развъдниците са в мазетата.

Хлебарките носят десетки опасни болести, пренасят предимно чревни инфекции, тъй като всички знаят, че те пълзят в канализацията и след това отиват върху храната.

Как да се борим с хлебарките? Все повече в практиката навлизат геловете, не миришат, не цапат и могат да се дозират много прецизно, защото се поставят във фуги, цепнатини и на местата, където дори не може да се пръска.

Ако намерите дори и една хлебарка това означава, че наоколо поне има още сто, всяка женска произвежда до 240 малки.

Хлебарка

Хлебарка

Какво споделят хората за хлебарките:

  1. Те лазят по външната стена на блока даже, има ги на всякъде.
  2. И по мръсните канали сигурно вървят, не знам, но няма спасение.
  3. Тавана, въздушната възглавница трябва да ви кажа, че около три часа ринахме хлебарки, беше пълно с трупове, нещо страшно.
  4. Навсякъде има, не само в къщи, виждам и по хранителни стоки, споделят жители на панелен блок.
  5. Други казват, че имат океан от хлебарки там където живеят.
  6. Също там към тръбите, където са щранговете за топлата и студената вода също от там излизат.
  7. Ами няма спасение.

Наистина много хора мислят, че няма спасение, но ако се консултирате със специалистите, които работят с качествени препарати със сигурност ще се избавите от проблема с хлебарките.

Какво трябва да се направи:

Най-удачната формула за успех в един жилищен блок е да се направи обработка, пръскане на мазето и на под покривното пространство, а в домовете, който както намери за добре.

Превантивни мерки:

На война, като на война, запомнете, че най-добре е в битката да сте последователни, пазете хигиена в къщи, третирайте общите части в блока, където живеете най-добре под вещия поглед на специалист.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment